Nyheder
Forside / Shopping i Flensburg
Shopping i Flensburg

Shopping i Flensburg

Shopping

Indkøb er der masser af. Både i centrum med den lange og righoldige gågade med alskens forretninger.

Det nyeste shoppingcenter befinder sig midt i bymidten, lige ved Südermarkt og gågaden. Det er Flensburg Galerie. www.flensburg-galerie.de, hvor alskens forretninger inden for sko, tøj, elektronik, smykke- og gaveforretninger, boligindretning, madvarer etc. Med 1000 parkeringspladser er det et godt udgangspunkt.

Men også i udkanten – her ligger indkøbscentrene Fördepark og Cittipark, der begge ligger centralt ved motorvejene, ideelt for det kørende publikum. Det hyggeligste er dog Flensborgs Handelsstrøg, Grosse Strasse & Holm der strækker sig fra cafeernes plads, Nordermarkt i en lang række ned mod Südermarkt, hvor der findes et frugt- og grøntsagsmarked. Her passerer man forbi stormagasiner, som Karstadt, Peek og Cloppenburg og alskens kædeforretninger. Mange genfindes i Flensburg Galerie, hvis det skulle regne!

Rote Straße – Flensborgs smykkeskrin  

I Rote Straße (Røde Gade), et stenkast fra Südermarkt, findes restauranter, vinstuer, gallerier, juvelerer, designere og kunsthåndværkere. Man kan få lov til at se på, mens dygtige hænder arbejder. De fem indbydende baggårde med hyggelig atmosfære er især ved juletid hyppigt besøgte mødesteder.

Holmen – byens hjerte.

Holmen er gågadens hjerte og med sine flotte gamle borgerhuse en seværdighed i sig selv. På indkøb hos byens “store”: talrige stormagasiner, internationale sko- og beklædningsbutikker, store juvelerer, parfumerier og velassorterede sportsforretninger sørger for international atmosfære.

Holmpassagen – en genuin del af Flensborg!

Den moderne indkøbsarkade med glastag ligger i et restaureret gammelt gårdkompleks midt i centrum. I næsten tyve år har der her været mulighed for at shoppe med stil og hygge – der er direkte adgang fra parkeringshuset. Holmpassagen er et godt og centralt udgangspunkt for den, der vil se byen. www.holmpassage.de

Große Straße – det individuelle modestrøg.  

Große Straße (Storegade) gør indtryk, ikke bare med sine flotte facader fra klassicismens, renæssancens og barokkens perioder; her finder du også byens største udvalg af eksklusive dame- og herrekonfektion med personlig betjening og rådgivning. På Nordermarkt (Nørretorv) for enden af strøget finder den trætte shopper hyggelige caféer og gode restauranter.

Förde Park

Förde Park rummer 48 specialforretninger og indtager 47.000 kvadratmeter , der deles af en lang række kendte handelskæder, bl.a. supermarkederne Pro Markt, Praktiker, Real, Roller Möbeldiscount og Aldi. De suppleres af en række attraktive detailhandelsforretninger, fx et bageri, en parfumebutik, en frisør og en boghandler. Dertil kommer et apotek, en skomager, et renseri og mange andre tilbud. Förde Park har fremragende trafikforbindelser i alle retninger, ikke kun til Flensborgs centrum og den gamle omfartsvej, men også til motorvejen mellem Danmark og Hamborg. Der er adgang til de 47.000 kvadratmeter salgsareal i Förde Park indtil kl. 20.00 mandag – lørdag. www.foerdepark.de – Adresse: Langberger Weg 4 – kør fra ved A7 motorvejsafkørslen Flensburg/Glücksburg. Kommer man nordfra, så drej mod venstre ad B200 mod centrum og drej fra ved Flensburg-Süd. Kommer man sydfra, så er det samme rute, men med frakørsel til højre.

Citti-Park

Hovedforretningen her er Citti-markedet med over 40.000 vareartikler, med et stort udvalg af vin, samt grønt- og frugtafdeling. Her er slagter, fiskeforretning og en række specialafdelinger. Her er også egen restaurant og tobaksforretning. Her findes også en række specialforretninger; tøjforretningen Stand & Hardy med mærkerne enjoy, Esprit, Signum, Joker, Lloyd, Vitozzi, Gin Tonic og Tom Tailor. Her er blomsterhandel, juveler, papirvarer, mens Media Markt har stort set alle former for elektronik og tilbehør.

 

En kommentar

  1. Shopping tur til Flensburg.

    Hvornår. hvor lang tids ophold – pris.

    afgang fra Skanderborg

    mvh
    AH

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>